SuperSaas planningsysteem

SuperSaas is een eenvoudig, gebruiksvriendelijk maar professioneel planningsysteem wat in de fitnessbranche vaak wordt gebruikt. Je weet precies wie wanneer wel en niet aanwezig is doordat de sporters zich zelf kunnen aan- en afmelden via de website van de praktijk!

FysioZorg in Rijssen en Physiofit in Hoornaar zijn 2 praktijkvoorbeelden hoe u SuperSaas in jouw website kunt integreren.

Kosten

De kosten hangen af van hoeveel afspraken er in de toekomst gepland staan. De verschillende pakket prijzen vind je hier. Een voorbeeld ter illustratie: 

Voor pakket A mag je 600 toekomstige reserveringen hebben. Stel dat je morgen 6 afspraken hebt en aankomende week 3 afspraken. Dan heb je momenteel 6+3 = 9/600 gebruikt. Zodra morgen de 6 afspraken geweest zijn, vervallen deze. Aan het eind van de dag kom je hiermee dus op 3/600. Alleen de afspraken voor aankomende week tellen dan nog mee.

De prjis hangt dus mede af van hoeveel ruimte je de cliënt geeft om in de toekomst afspraken te plannen.

Via Praktijkvoordeel.nl ontvang je 10% korting. Om voor de korting in aanmerking te komen mail je:

  • WVF lidmaatschapsnummer
  • Accountnaam
  • Wachtwoord
  • Mailadres
  • Naam en achternaam

naar info@praktijkvoordeel.nl met het verzoek een SuperSaas account aan te maken. Wat volgt, wijst zich van zelf. Ook wanneer je al SuperSaas gebruiker bent, kan je jouw account onder die van Praktijkvoordeel.nl laten plaatsen zodat je in de toekomst 10% korting ontvangt. Makkelijk bespaard!

2 weten meer dan 1…

Na het aanmaken van de account, kun je direct aan de slag. Heeft u vragen? Deze stelt u direct aan SuperSaas. Een snelle reactie gegarandeerd!

SuperSaas planningsysteem aanvragen