Physitrack

  • null
    Physitrack helpt met het beter voorlichten en motiveren van jouw patiënten door kristalheldere, volledig Nederlands gesproken oefenvideo’s mee te geven via web, iOS en/of Android en op papier. Geef patiënten het vertrouwen om hun oefeningen (correct) uit te voeren en volg hun therapietrouw en pijnscores in real-time om zo hun resultaten te verbeteren. 
  • null
    Meer dan 4.000 klinische oefenvideo’s in Ultra HD-kwaliteit, voorlichting en vragenlijsten (PROMs) ter beschikking en de mogelijkheid tot het uploaden van eigen materiaal. Elke maand breidt de bibliotheek zich uit.
  • null
    Werk nog beter samen door patiënten en/of inhoud met collega’s te delen (multidisciplinair).

Geïntegreerd

Physitrack is geintegreerd met de meest populaire EPD’s zoals Intramed, Fysiomanager en SpotOnMedics. Verbind jouw EPD-systeem met jouw Physitrack-account en open de gegevens van de patiënt rechtstreeks in Physitrack. 

Kosten

Via Praktijkvoordeel.nl krijg je korting bij Physitrack. In plaats van € 12,45 (excl. btw) per maand, betaalt u dan € 10,45 per maand per gebruiker. 

Vraag je kortingscode aan via info@praktijkvoordeel.nl

Kortingscode invullen

Ben je nog geen gebruiker van Physitrack? Maak dan een nieuw account aan en vul bij de betaalpagina in dat je gebruik maakt van Praktijkvoordeel.nl. Vul vervolgens je kortingscode in. Wanneer je Physitrack reeds gebruikt dan vul je deze gegevens in bij ‘mijn account’. 

Voor specifieke vragen over Physitrack neem je contact op met Frank van Zon, programmadirecteur Nederland via fvz@physitrack.nl

Physitrack aanvragen