overstappen_intramed

De samenwerking tussen de WVF en Praktijkvoordeel is gebaseerd op goed afspraken en geen kleine lettertjes. Om teleurstellingen te voorkomen ontkomen ook wij er niet aan om een paar spelregels te formuleren:

 1. Wanneer je een product koopt, ontvang je een bericht van Praktijkvoordeel met daarin de bevestiging van je aankoop
 2. Wanneer de toeleveranciers hun prijzen of inkoopvoorwaarden wijzigen dan zal Praktijkvoordeel je hierover informeren waarna beiden, WVF lid en Praktijkvoordeel, gerechtigd zijn de overeenkomst zonder opgaaf van reden te beeindigen;
 • null

  Informatie over de diverse mogelijkheden van Intramed Compleet, ZorgDomein en Qualizorg  kun je rechtstreeks bij de leverancier terecht.

 • null

  Intramed Compleet, ZorgDomein en Qualizorg zijn leveranciers van applicaties die het merendeel van de fysiopraktijken gebruiken. Intramed heeft zowel met Qualizorg als met ZorgDomein een koppeling zodat de informatie automatisch op de juiste plaats in je dossier wordt opgenomen.

 • null

  De deal geldt voor minimaal 1 jaar. Zolang de leveranciers hun prijzen niet aanpassen anders dan de inflatiecorrectie loopt deze jaarlijks door. De praktijk mag opzeggen wanneer zij wil waarbij de opzegtermijnen van de leveranciers leidend zijn. Wanneer Praktijkvoordeel.nl de prijzen tussentijds aanpast dan is de praktijk gerechtigd de overeenkomst direct te beëindigen.

Ja, wij stappen over naar Intramed en maken gebruik van de WVF Pakket Deal!

Een pakket prijs is nu €71,50 per therapeut per jaar!