Feducon opleidingen

Feducon is ontstaan vanuit de Vrije Universiteit. Dit is terug te zien aan de cursussen die Feducon aanbiedt. Ze hechten aan een degelijke wetenschappelijk onderbouwing van de inhoud maar vinden het net zo belangrijk dat de stof toepasbaar is in de praktijk van alle dag.

De cursussen beslaan de belangrijkste bedrijfskundige thema’s zoals: Strategie, Financieel Management, Marketing en Personeel & Organisatie. Om meer inzicht te krijgen in de eigen rol is de cursus Managementvaardigheden en Leiderschap ontwikkelt.

Zoals Darwin concludeerde: het zijn niet de sterkste die overleven maar diegene die het best met veranderingen kunnen omgaan. En dat onze branche continu in ontwikkeling is, is een understatement. Welke kansen biedt de zorgmarkt? Waar liggen de mogelijke bedreigingen? Waar is onze praktijk sterk in en waar mogelijk juist niet? Hoe is mijn financiële positie? Welke strategische keuzes maken we voor de komende jaren? Hoe vertaal ik de strategie naar operationele plannen en uitvoering?

Praktijkvoordeel.nl is de samenwerking met Feducon aangegaan, omdat zij goede en praktische trainingen en leerlijnen bieden die in het teken staan van ‘ondernemen in de zorg’. Professioneel en praktisch! De ervaringen van deelnemers aan Feducon trainingen zijn zeer positief.

Korting voor InPraktijk-leden

WVF leden kunnen alle trainingen en leerlijnen van Feducon volgen met een korting van 10%. Geef bij je inschrijving aan dat je lid bent van de WVF.

Ga naar de website van Feducon voor meer informatie of om je direct aan te melden.

Feducon cursussen aanvragen