Cursus Bedrijfshulpverlening

Sinds 1994 is het aanwezig hebben van een gediplomeerde bedrijfshulpverlener in uw praktijk verplicht. De werkgever kan de BHV-taken op zich nemen, maar moet ten minste één werknemer aanwijzen die hem vervangt bij zijn afwezigheid. Dit alles staat omschreven in artikel 23 van de Arbo-wet. Maar los van deze verplichting: welke zorgverlener wil zijn patient aan zijn/haar lot overlaten wanneer deze in zijn/haar praktijk iets overkomt? Ook zonder deze wetgeving is bhv geen overbodige luxe. 

BHV Cursus Basis/Herhaling BHV in een ½ dag in jouw praktijk/ locatie: (InCompany)

€ 54,50 per cursist exclusief 21% BTW (vanaf 8 tot maximaal 16 personen)

Aanvangstijden: 8.30 uur – 12.30 uur of 13.00 uur – 17.00 uur

Deze prijs geldt op een door u te bepalen datum en plaats. U dient zelf zorg te dragen voor: zaalruimte, koffie/thee en/of lunch. Via de link kunt u een datum reserveren. U dient bij de reservering aan te geven dat u lid van bent van de WVF. https://bhv-cursus.nl/bhv-cursus-halve-dag/

Aansluiten bij InCompany

Bij alle InCompany reserveringen die nog niet vol zitten houden we de mogelijkheid open om andere WVF leden aan te laten sluiten. Hierdoor kunnen we de cursus voordelig blijven aanbieden. Ook voor de “kleinere” leden die niet aan het minimum van 8 deelnemers komen. Vaak zijn er dan twee instructeurs aanwezig waardoor de cursus in een halve dag volbracht kan worden.

Een InCompany training lukt helaas niet altijd. Er is dan ook de mogelijk om de cursus op één van de vele locaties van de aanbieder te volgen. Deze cursus duurt een complete dag en is hoger in prijs omdat er een zaal, koffie/thee en/of lunch geregeld dient te worden. Sommige praktijken geven hier de voorkeur aan, ze maken er dan gelijk een leuk “teamuitje” van.

BHV Cursus Basis/Herhaling BHV in 1 dag op locatie van cursusaanbieder: (Individueel)

€ 89,50 per cursist exclusief 21% BTW (max. 16 personen per bijeenkomst)

Aanvangstijd: 8.30 uur – 17.00 uur

Via de link kan je een plaats reserveren. Je dient bij de reservering aan te geven dat je partner bent van de WVF. https://bhv-cursus.nl/bhv-cursus-hele-dag/

Op genoemde website kan je ook zien welke locaties er mogelijk zijn.

De cursus bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte. In het theoretisch gedeelte zal men uitleggen wat men moet doen bij verschillende calamiteiten en ongevallen. In het praktisch gedeelte zal men leren omgaan met verbandmiddelen, een reanimatiepop, brand blussen, ontruiming, AED etc. De overeengekomen prijzen zijn inclusief blusmiddelen, verbandmiddelen en certificeringkosten.

Twee weken voor aanvang van de cursus wordt de bevestiging verstuurd.

De toetsing wordt afgenomen door BHVCursus waarvan men een certificaat c.q. diploma en het bijbehorende BHV-pasje ontvangt. Er zijn geen accreditatiepunten van toepassing.

Cursus BHV aanvragen