Corpus Virtual Reality

Blended care, een mix tussen de persoonlijke aandacht en professionele kwaliteiten van de therapeut en het gebruik maken van ict zoals o.a. virtual reality verrijkt de behandeling en kan efficiënt zijn als therapievorm. VR is bijvoorbeeld zeer goed te integreren in de producten van Zorg1 en Fysiotopics.
Zoals een oefenzaal nu heel normaal is, zal blended care ook de norm worden. Daarom heeft Praktijkvoordeel.nl voor u nu al betaalbare afspraken gemaakt.

 • null
  15 verschillende oefen werelden, waarvan 11 uitnodigende actieve oefentherapie werelden  en 4 verschillende ontspanningswerelden.  Welke regelmatig worden uitgebreid.
 • null
  4 kant-en-klare protocollen voor de nek regio m.b.t. bewegingsangst (rekening houdend met KNGF richtlijn nekpijn), artrose, ontspanning en JPS.
 • null
  Meetresultaten en klinimetrie als PDF formaat te downloaden voor makkelijke koppeling aan behandeltraject in EPD.
 • null
  Uitgebreide begeleiding van 1 op 1 gebruik in de praktijk en remote care via documentatie, video’s en eventueel extra workshops.
 • null
  Online inzicht in de therapietrouwheid van jouw patiënt, monitoring en trainingsvariabelen instellen op afstand

Geïnteresseerd? Bekijk dan zeker de volgende video’s en zie het daadwerkelijke gebruik van Corpus VR Pro. Daarnaast een video van enkele professionals over hun ervaringen en opvattingen over het gebruik van Corpus VR.

Kosten

Corpus VR Pro werkt met een een jaarlijkse licentie. WVF leden besparen 355,= Euro. U betaalt 1.595,= Euro, exclusief btw. in plaats van 1.950 Euro).

Corpus Virtual Reality aanvragen